Instruccions

Com crear un programa a Viquiràdio Catalunya

1- Llegir la normativa a

https://www.radiocatalunya.org/normativa-de-r%C3%A0diocatalunya-org

2 - preparar bé el que voleu dir. Quin tipus de programa, cançó, etc.. Recordeu que Viqui Ràdio Catalunya s'escola a tot el món i les 24 hores del dia. Si dieu una hora, cal dir l'hora internacional (GMT+1 a Catalunya)

3 - Un cop tingueu el guió, practiqueu-lo, perquè surti de forma natural

4 - Graveu-lo amb un programa de gravació.


(pel mòbil, amb l'app de gravadora, en línia:

per exemple https://online-voice-recorder.com/es/


Es pot instal·lar a l'ordinador: https://www.audacityteam.org/ aquest programa permet moltes coses i potser cal temps per aprendre com funciona.


Un cop el tingueu gravat (amb qualitat 320k i format mp3) Moltes apps graven amb format m4a a similars. Podeu convertir-los a mps amb https://audiotrimmer.com/online-mp3-converter/ recordeu la qualitat 320k! L'opció surt a la dreta.


Envieu els arxius a Viqui ràdio Catalunya pel web: https://www.radiocatalunya.org/viqui/enviar-fitxer-a-r%C3%A0dio-catalunya .

Cal que tingueu un correu gmail (fem servir gmail per protegir els arxius i contra el spam)


Rebrem els arxius, i el control de qualitat i normativa els escoltarà. Si segueixen la normativa, els posarem a la ràdio. Si voleu participar regularment, us podem facilitar un enllaç on compartir tots els programes. Amb el temps podeu veure i participar de la programació i l'aspecte més tècnic de la ràdio si us interessa.


Tot l'equip estem molt contents i il·lusionats per l'interès en el nostre projecte. Amb ganes i talent podem construir junts un projecte participatiu, engrescador i pedagògic.

Estem oberts a idees noves i suggerències. Gràcies per l'interès.